Meubels met karakter

Lolke Jan Pilat is al vele jaren gespecialiseerd in het maken van meubelen van gebruikt steigerhout eventueel op maat gemaakt. We hebben meubelen voor buiten en binnen in ons uitgebreide assortiment en breiden ons assortiment regelmatig uit met nieuwe meubels.

STEIGERHOUT MEUBEL OP MAAT

Uw wensen worden vlekkeloos vertaald in een ontwerp op maat en vervolgens vakkundig omgetoverd in een meubelstuk waar u tot in lengte der jaren plezier van zult hebben. Wij gebruiken altijd steigerhout van topkwaliteit en dit ziet u natuurlijk terug in het eindresultaat. Bovendien heeft u bij Lolke Jan Pilat keuze uit diverse behandelingen om uw steigermeubel helemaal naar uw wens te kunnen maken.

DUURZAAM HOUT

Wij werken met steigerhout omdat dit duurzaam hout is. Dit houdt in dat het hout al een leven heeft gehad voordat wij het tot meubels maken. Er hoeft hierdoor geen enkele boom gekapt te worden. Steigerhout is al gerecycled. Het voordeel van steigerhout is dat het bij elk interieur past en erg lang mee gaat. Daarnaast ziet het er heel mooi uit en werken wij in onze meubelmakerij alleen maar het kwaliteit hout.

BEHANDELING VAN UW STEIGERHOUTEN MEUBELS

Alle steigerhouten meubelen worden dubbel geschuurd, zonder meerprijs. Als behandeling van uw meubel heeft u de keuze uit een matte lak of een behandeling in greywash, whitewash, dark grey wash, black wash of always dry behandeling. Door deze behandeling kunt u de meubels eenvoudig schoon houden en minder water opnemen. Bij de Always Dry behandeling neemt het hout helemaal geen vocht op, dit blijft dan als het ware op het hout liggen.

MEER INFORMATIE?

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw project? U kunt altijd contact met ons opnemen voor uitgebreide informatie. Ook maken wij graag een vrijblijvende offerte voor uw project op maat.