Over ons

In december 2018 besloot Lolke Jan Pilat om zijn eigen meubelmakerij Lolke Jan Pilat Produkties op te richten. Een bedrijf dat is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby en de passie voor het maken van meubels. Waar er in het begin alleen nog maar meubels voor vrienden en kennissen werden gemaakt, worden er inmiddels al meubels geleverd in heel Nederland, België en Duitsland!

Lolke Jan Pilat Produkties is een ambitieus en eigenzinnig bedrijf, waar de klant altijd op de eerste plaats staat. We gaan met de tijd mee, zoeken naar moderne oplossingen, maar geven de traditionele technieken voor meubelproductie niet op. We richten ons op de hoogste kwaliteit van onze producten, we breiden het assortiment meubels in onze online winkel voortdurend uit, maar dat is niet alles. We bieden onze klanten altijd gratis vervoer en montage van de meubels. Naast ons ruime aanbod van bedden, kasten, tafels en loungebanken, leveren wij ook lattenbodems en matrassen.

Ons team bestaat uit een aantal enthousiaste jonge medewerkers, met ambitie en passie voor het vak. Ons team zet zich er iedere dag in om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Er wordt dus gewerkt met aandacht voor elk detail. We geven om de juiste grondstof en de juiste techniek, evenals de degelijkheid van het product en de afwerking van het meubilair. We benaderen onze taken met passie, kennis en toewijding, waardoor u er zeker van kunt zijn dat winkelen bij Lolke Jan Pilat Produkties u veel voldoening geeft. Kortom, iedereen is gedreven en heeft een hart voor onze prachtige organisatie. Benieuwd naar de gezichten achter ons bedrijf? 

 

HANDGEMAAKT, SPECIAAL VOOR JOU 

In onze eigen werkplaats maken we meubels die jij zelf van top tot teen samenstelt. Echt maatwerk is onze passie.