Gratis retourneren

Het kan voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan zijn omdat het product niet bevalt of niet aan uw verwachtingen voldoet. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden gratis te retourneren. 

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen om de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF). Producten die speciaal voor de consument op maat zijn gemaakt, zijn uitgesloten van dit herroepingsrecht.

Wanneer het herroepingsrecht wordt toegepast, krijgt u het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Er wordt een retourlabel aangemaakt en vervolgens wordt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor het retour zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten zijn variërend per meubel.

Voor het retourneren kunt u contact met ons opnemen via lolkejps@outlook.com of via 31+ 612297688. Het retouradres is Tsjerkebuorren 68, 9286GC Twijzel.

lolke jan pilat