We vinden het belangrijk dat je in ieder geval het volgende van ons weet:

  • We verzamelen gegevens om je winkelervaring bij Lolkejanpilat.nl nog beter op jouw wensen af te stemmen en zodra we dat doen, zijn we hier altijd duidelijk over
  • We zijn open en eerlijk over de gegevens die we van je verzamelen en waarom we dit doen
  • We wisselen je gegevens alleen met derde partijen uit als dit noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor het maken van een bezorg- of montageafspraak
  • We respecteren dat jouw gegevens aan jou toebehoren. Je kan ons daarom altijd laten weten dat je niet langer toestemming geeft om jouw gegevens door ons te laten verwerken
  • De manier waarop wij met je gegevens omgaan en deze veilig bewaren, is geheel volgens de Europese wet

Welke gegevens verzamelt Lolkejanpilat.nl van jou?

Je online Lolkejanpilat.nl account bevat daarnaast ook informatie over wanneer je online een aankoop doet of Lolkejanpilat.nl bezoekt;

Als je Lolkejanpilat.nl bezoekt. plaatsen wij tracking cookies op het apparaat waarmee je ons hebt bezocht (mobiel, tablet of desktop);

Wanneer je online aankopen doet op Lolkejanpilat.nl en met een credit card betaalt, voeren we een fraudecheck uit;

Als je met onze Klantenservice belt, nemen we het gesprek op voor trainingsdoeleinden;

Algemene Verordening Gegevensbescherming 
Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heb je een aantal rechten ten aanzien van je persoonsgegevens.  
 
Wat zijn persoonsgegevens? 
Dat is alle informatie die wat vertelt over jou als persoon. Persoonsgegevens geven informatie over je identiteit. Dat kan op een directe manier, bijvoorbeeld je naam. Maar dat kan ook op een indirecte manier zoals bijvoorbeeld je postcode. 

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens? 
Hieronder geven we aan welke rechten je volgens de AVG hebt.
Indien je rechten wilt uitoefenen kan je een online verzoek indienen bij de klantenservice of een brief sturen naar: 
Lolke Jan Pilat Produkties
Tsjerkebourren 68 9286 GC Twijzel

Wanneer van mening bent dat je verzoek niet goed in behandeling is genomen of als je een klacht hebt neem dan contact met ons op. Dan proberen we het samen met jou zo snel mogelijk op te lossen. Je hebt daarnaast ook altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

  • Recht op informatie 
  • Recht op inzage 
  • Recht op correctie 
  • Recht op beperking 
  • Recht om bezwaar te maken 
  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens 
  • Recht om vergeten te worden 
Sluit Menu
×

Winkelmand